Gi oss tilbakemelding

Mediegruppen

Gruppen skal tilrettelegge for effektivt digitalt mediesalg i Norge – uavhengig av plattform, device og produkt. Denne faggruppen er også forvalter av INMA-standarden for digitale annonser.

Nye annonseformater i Norge

Her finner du en oversikt over INMA standarden på annonseformater, anbefalte KB begrensinger, samt anbefalinger rundt feeding/streaming og lyd i annonser. Standardene er utviklet av INMA sin Display-ad-gruppe og tekniske spesifikasjoner administreres av arbeidsgruppen for traffikstyring (trafficgruppen).
Les hele artikkelen

Display ads salgspresentasjon

Internett har blitt uunnværlig for størstedelen av Norges befolkning. INMAs Display ad gruppe har satt sammen en presentasjon med viktig informasjon om display ads - Hvor viktig er internett for våre annonsører?
Les hele artikkelen

Display ad guide

Display annonsering er den vanligste annonseformen på internett i Norge i dag. Display annonser består av store visuelle formater som kan inneholde alt fra statiske bilder til animasjoner og video. Annonsene er som regel også interaktive. Disse egenskapene gjør display annonser til en meget effektiv måte å annonsere på med stor synlighet og mulighet for kreativ utfoldelse. Display ad guiden gir deg en rask innføring i hvordan du kan utnytte display annonsering i din markedsføring.
Les hele artikkelen

Retningslinjer for reservasjon og booking

INMA ønsker å sette fokus på reservasjon og booking avtaler for å fastsette en standard i bransjen. Målsetningen er å sørge for økt kvalitet i reservasjonene.
Les hele artikkelen

Kan bannerannonsering løfte salget til JIF?

INMAs Display adgruppe satte i 2009 i gang med et omfattende arbeid for å bevise display ad sin merkevareeffekt, samt dokumentere offline salg ved hjelp av online annonsering. Resultatet ble Norges mest gjennomdokumenterte case, JIF caset.
Les hele artikkelen