Gi oss tilbakemelding

8 MINUTES video nr. 7 - Karl Philip Lund

14. desember 2010 arrangerte INMA konferansen «8 MINUTES OF DIGITAL MARKETING». Hele 450 deltakere fikk med seg 36 fantastiske foredragsholdere. Tilbakemeldingene var fantastiske, og vi ønsker å dele opplevelsen med alle som ikke var tilstede, samt friske opp hukommelsen til de som deltok. I dag presenterer vi interaktiv markedsfører fra Shortcut: Karl Philip Lund.

NY 8 MINUTES og INMAs SOMMERAVSLUTNING!

INMA arrangerer en ny utgave av 8 MINUTES i tilknytning til INMAs sommeravslutning den 16. juni. Vi utvider konseptet og kjører 8 & 8 8 minutter taletid. Dvs at man enten kan få 8 minutter, men hvis det absolutt er viktig, så kan man få hele 16 minutter.

Har du innspill til talere så ta kontakt på mail til ola@inma.no Husk å få med en begrunnelse for hvorfor nettopp du eller den du foreslår skal være taler.

dag_0025_philip-lund.jpgdag_0025_philip-lund.jpgKP, er interaktiv markedsfører i Shortcut og er ekstremt opptatt av å få ting gjort, fra ide til gjennomføring. Som ekspert på konseptutvikling og wireframing samt søkemotormarkedsføring og webanalyse skaper han verdi i ethvert prosjekt.

KP jobber blant annet med Hurtigruten, SuperOffice, Strømmestiftelsen, Dyreparken, Telenor og Apotek 1.

I 2008 ble han kåret til årets foredragsholder av den norske annonsørforening. KP holder foredrag om webstrategi, suksess på nett, innovasjon, webanalyse og søkemotormarkedsføring. Han er også gjesteforeleser ved NTNU og BI.

KP har en MBA i teknologi og innovasjon og er en aktiv blogger på stammen.no, der han skriver om applikasjonsutvikling, interaksjonsdesign og markedsføring på nett. Før han startet i Shortcut, jobbet han i IXD som han var med å starte i 2006. Fra 2003-2005 var han ansvarlig for Norwegian.no. Før det arbeidet han med e-postmarkedsføring bl.a for Amazon.com og Microsoft i Seattle/Tacoma i USA.

”Vi kunne ha fortsatt og skrevet mye mere om KP. Han har gjort, gjennomført, etablert og delt sin kunnskap og sine erfaringer med mange. 14 desember står han på scenen og skal fortelle oss noe som du kanskje ikke har hørt før!”

- Kommentar fra en i INMA redaksjonen

RELATERTE ARTIKLER

  • Årets første Webanalytics Wednesday
    av , (14.05.13)
  • Snart kommer Gulltaggen 2.0!
    av Redaksjonen , (24.10.12)
  • Call for papers 8 Minutes
    av Redaksjonen , (28.09.12)
KOMMENTARER (0)Følg kommentarer på: