Gi oss tilbakemelding
Bonefish.no

Bonefish.no

Type: Mediebyrå

Kjernekompetanse: webdesign, Grafisk design, Annonse utforming Profilering, logo, Foto, SEO, Design

Sted: Oslo

Web: www.bonefish.no

Dedikerte, kreative og dyktige

Vi skaper ikke bare flott design, vi skaper også en opplevelse.

Vi i Bonefish lever av å skape flotte, men ryddige og enkle ?websider. Vi er ikke mange - det betyr at du har direkte kontakt med oss som gjør jobben og du får mye for pengene. Vi er kreative og utradisjonelle, men har beina på jorda og alltid ditt behov i sentrum. ?Dine ønsker er vår utfordring - og vi elsker det!

Les hele »
CatchTheEye AS

CatchTheEye AS

Type: Mediebyrå

Kjernekompetanse: Applikasjoner, Apps, Reklame, Mobile løsninger, Mobilmarkedsføring, Mobile applikasjoner og løsninger for det profesjonelle markedet. iPhone - Android - Windows Mobile - Symbian, Digitale Medier, Digital strategi, Branding, e

Sted: Akershus

Web: http://www.catchtheeye.no

We make digital media better!  We are a media-company and believe marketers cannot effectively target consumers without being fundamentally connected to all three corners of the new media triad: digital out-of-home, mobile and web.  Personal and direct marketing that allows marketers to reach a specific target audience; marketers can create campaigns aimed at more specific based on customers actual interests and needs. To give consumers control on what, when, where, and how customers receive ads, it provides customers relevant information, personalized message, and targeted offer.  www.mobilemarketing.no www.oohgle.no www.CatchTheEye.no www.CatchAMag.no

Les hele »
Duplo Media AS

Duplo Media AS

Type: Mediebyrå

Kjernekompetanse:

Sted: Ikke angitt

Web: http://www.duplomedia.no

Duplo Media AS ble etablert 1.september 2008., og er et fremtidsrettet medieselskap, som skal være et ledende miljø innen forretningsutvikling og kommersialisering av nye medier i Norge. Vår hovedvirksomhet er salg av annonser og kampanjer på Internett, samt forretningsutvikling av nye medier.

Vi holder til i Møllergata i Oslo, er per i dag 2 ansatte og flere kompetente mennesker er på vei inn. Vi har lang erfaring og kompetanse innen salg, markedsføring, webdesign, prosjektledelse, produktutvikling og nyskapninger innen nye medier.

Les hele »
Euroads Norway AS

Euroads Norway AS

Type: Mediebyrå

Kjernekompetanse:

Sted: Ikke angitt

Web: euroads.no

EuroAds er en nordisk markedsføringsvirksomhet som spesialiserer seg på prestasjonsbasert markedsføring på nettet.

EuroAds er en av Nordens ledende leverandører av markedsføring på nettet og tilbyr en rekke forskjellige løsninger som gir en effektiv utnyttelse av virksomhetens markedsføringsbudsjett. EuroAds er spesialister på Affiliate-markedsføring samt markedsføring via søkemotorer, e-post og Facebook. Vi hjelper over 900 kunder med å lykkes på nettet, og mer enn 40 spesialister på nettbasert markedsføring sitter klar til å hjelpe deg.

EuroAds - en internasjonal virksomhet i vekst

EuroAds er en av Nordens ledende leverandører av markedsføring på nettet og tilbyr en rekke forskjellige løsninger som gir en effektiv utnyttelse av en virksomhets markedsføringsbudsjett. EuroAds er spesialister på Affiliate-markedsføring samt markedsføring via søkemotorer, e-post og Facebook. Vi hjelper over 900 kunder med å lykkes på nettet.

Konsernfakta

Antall medarbeidere
45 heltidsansatte

Avdelinger & datterselskaper
København (hovedkontor), Stockholm, Oslo & Helsingfors

Ledelse

  • Ivan Lazarevic (Adm. Direktør.)
  • Thomas Paludan (IT- & utviklingsdirektør)
  • Torben Hassel (Økonomisjef)


Kampanjevolum
1-2 millioner kundeemner og salg per måned levert til våre kunder.

Eierskap
Etablert i september 2006.
Aksjeselskapet EuroAds Group A/S er 100 % eid av European Marketing Solutions ApS.

Les hele »
Mediacom Norge

Mediacom Norge

Type: Mediebyrå

Kjernekompetanse:

Sted: Oslo

Web: www.mediacom.no

MediaCom ble etablert 1. februar 1994 og har i en rekke år vært et av Norges største mediebyråer med nærmere 90 ansatte og som i 2007 formidlet reklame for omkring 1,5 milliarder kroner (begge tall inkluderer vårt datterselskap MediaPlus). 

Selskapet er 100 % eiet av WPP-gruppen og er en del av det internasjonale MediaCom-nettverket med kontorer i 81 land.
MediaCom jobber innenfor strategisk medierådgivning, planlegging, mediekjøp, respons- og dialogrådgivning og analyse. Vår logo inneholder utsagnet "People First - Better Results", noe som reflekterer hvordan vi jobber med høy involvering i våre kunder og deres merkevare, produkter og tjenester. 

Les hele »
myad

myad

Type: Mediebyrå

Kjernekompetanse:

Sted: Akershus

Web: http://www.myad.no

MyAd administreres og utvikles av A-Pressen Digitale Medier AS. A-Pressen Digitale Medier AS er et heleid datterselskap av A-pressen.

MyAd er din leverandør av tekstannonser i Norge! Vi har våre annonser på store, kjente nettsider og mange etablerte nisjenettsteder. Vi godkjenner alle annonsene manuelt slik at annonsene fremstår og fungerer så godt som mulig, til glede for brukeren.

Hos MyAd møter du en god og rask kundeservice som hjelper deg med alt fra brukerregistrering til forbedring av annonsene. Ønsker du veiledning til å komme igang med MyAd hjelper vi deg gjerne. 

Les hele »
Tilstede AS

Tilstede AS

Type: Mediebyrå

Kjernekompetanse: Nettsider, Sosiale medier, Medierådgivning, Mediebyrå, Grafisk design, Google Adwords, SEO

Sted: Hordaland

Web: www.tilstede.as

Les hele »
Tradedoubler AS

Tradedoubler AS

Type: Mediebyrå

Kjernekompetanse: Affiliate, Adserver, Kampanjer, Søkemotormarkedsføring (SEM), Søkemotoroptimalisering (SEO), Teknologi, Behavioral Targeting, Adferdsbasert internett annonsering, Retargeting

Sted: Oslo

Web: tradedoubler.com

TradeDoubler er Europas ledende prestasjonsbaserte digitale annonseringsnettverk. Vi er i dag representert i 18 markeder i Europa og har størst rekkevidde både internasjonalt og lokalt i Norge (Over 80% rekkevidde i Norge ifølge offisielle tall fra ComScore).  Mer enn 34 000 norske nettsider er med i TradeDoubler sitt nettverk og vi håndterer over 1 milliard sidevisninger i Norge per måned.  

Vår bakgrunn i prestasjonsbasertmarkedsføring, resultatskaping og ROI underbygger alt vi gjør og våre produkter er utviklet for å hjelpe våre kunder med å oppnå best mulig resultater. Vi tror på å utvikle gode relasjoner med våre kunder, annonsører, nettsteder og byråer og vi har en fleksibel tilnærming til å levere skreddersydde løsninger basert på individuelle behov.

Tradedoubler er utover vår pan-europeiske rekkevidde og ekspertise, kjent for vår tekniske plattform. Foruten markedets beste og mest nøyaktige ”tracking” var vi først ute med både adferdsbasert markedsføring (Behavioural targeting/Interest Based Advertising) samt ”retargeting” – begge markedsføringsmetoder som har til hensikt forbedre både nettbrukeropplevelse og ROI for annonsør.

TradeDouler tilbyr i dag Norges eneste ”one-stop-shop” løsning som spenner over affiliate, kampanje, søk (både SEM og SEO) samt sporing hvilket gjør at vi kan optimalisere annørenes ROI på tvers av alle digitale kanaler kanaler.

 

Les hele »
Utdannet.no

Utdannet.no

Type: Mediebyrå

Kjernekompetanse: Kurs og opplæring

Sted: Oslo

Web: http://www.utdannet.no

Norges nye portal for
nettbaserte kurs

Alle som har internettilgang, uansett hvor de bor eller hvor de kommer fra, kan ta et nettkurs fra Utdannet.


Fordelene med nettkurs er mange, det er rimeligere å utvikle, rimeligere å distribuere, dermed også rimeligere å kjøpe. I tillegg er det umulig å matche den fleksibiliteten som nettkurs gir brukeren, de kan studere fra hvor de vil, når de vil, hvor lenge de vil.

På Utdannet finner man en rekke nettkurs innenfor bruk av digitale programvarer, deriblant Photoshop, Lightroom, Premiere Pro, PowerPoint, WordPress, m.m. Tjenesten inneholder per dags dato 1.116 kursvideoer, som tilsvarer 76 timer med nettbasert undervisning, og tjenesten blir stadig større og bedre.

REF: http://www.utdannet.no

Les hele »
Webtraffic AS

Webtraffic AS

Type: Mediebyrå

Kjernekompetanse: Internettmarkedsføring

Sted: Oslo

Web: www.webtraffic.no

Webtraffic er et Premium annonsenettverk eiet av Schibsted. Våre samarbeidspartnere består blant annet av VG, Finn, Dagbladet, Startsiden, Aftenposten, SOL og Klikk.no. Til sammen mer enn 110 norske kvalitets nettsteder.

Vår visjon er «Rett budskap, til rett person, til rett tid». For å oppnå denne visjonen er vi avhengig av våre partnere. Nettverket, kombinert med vår teknologi, gir hver dag våre annonsører en unik mulighet til å nå sin målgruppe på en kostnadseffektiv måte. Vi tilbyr annonseringsløsninger på flere digitale plattformer, både desktop, tablet og mobil.

Selskapet har siden oppstarten i Norge i 2009 opplevd sterk vekst og hadde i 2014 en omsetning på over 103 millioner.

Les hele »
  • RSS