Gi oss tilbakemelding
07 Interaktiv

07 Interaktiv

Type: Full service

Kjernekompetanse: Nettsider, Nettbutikkløsninger, Digital rådgivning, Digital strategi, WordPress, e-handel, eZ Publish

Sted: Oslo

Web: http://07interaktiv.no/

Vi kan blant annet hjelpe deg med digital stategi, nettsider, intranett, medlemssystemer, e-handel, kampanjesider og interaktive skjermløsninger. Vi har 20 års erfaring med å lage løsninger for virksomheter og merkevarer i en rekke ulike bransjer, i privat og offentlig sektor. 07 Interaktiv er en del av 07 Media, et av Skandinavias ledende mediekonsern på design, web, print og kommunikasjon. Våre 300 ansatte tilbyr interaktive tjenester, redaksjonell bistand, utvikling av messestands, design for trykte og digitale medier.

Les hele »
Creuna AS

Creuna AS

Type: Byrå/konsulenttjenester

Kjernekompetanse: Merkevarebygging, Reklame, Design, utvikling, Markedsføring, Innsikt, e-handel, intranett, Nettsider

Sted: Oslo

Web: http://www.creuna.no

Creuna er et byrå som spesialiserer seg på merkevarebygging, digitale løsninger og reklame. Vi setter sammen disse tre tjenestene slik at vi kan levere integrerte løsninger som gir høy verdi og gode kundeopplevelser.

Ved å skape slike gode opplevelser setter vi våre kunder i stand til å nå sine strategiske mål.

Vår ambisjon er å være blant de aller beste. Vår bredde - og evne til å jobbe på tvers av fagområdene - gjør det mulig. Med over 300 medarbeidere er vi det største byrået i Norden innen vår kategori. Teknologer, konseptutviklere, rådgivere, idémakere, designere og skribenter jobber integrert, og evner derfor å skape løsninger som gir mer verdi.

Creuna - driving change in the connected world

Les hele »
InCreo Interactive Creations AS

InCreo Interactive Creations AS

Type: Full service

Kjernekompetanse: Digital rådgivning, webdesign, Webutvikling, publiseringsløsninger, e-handel, webhosting

Sted: Sør-Trøndelag

Web: www.increo.no

InCreo Interactive Creations AS er et norsk webbyrå som designer, utvikler og drifter løsninger for bedrifter og det offentlige på Internett.

Vi har lang fartstid med webløsninger, og har siden etableringen i 1997 gjennomført mange webprosjekter av forskjellig omfang. For våre oppdragsgivere ønsker vi å være en kompetent partner som det er enkelt og trivelig å samarbeide med. Vi har i dag kontor i Trondheim, Bodø og Oslo.

Les hele »
Kingspoint AS

Kingspoint AS

Type: Annet

Kjernekompetanse: Webanalyse, Rådgiving, e-handel, e-postmarkedsføring

Sted: Akershus

Web: http://kingspoint.no

Vi skaper suksesshistorier.

Les hele »
Netmaking AS

Netmaking AS

Type: Teknisk tilbyder

Kjernekompetanse: CMS, publiseringsløsninger, Webutvikling, webhosting, Web Design, e-handel, systemutvikling, Prosjektledelse, eZ Publish, Open source

Sted: Oslo

Web: http://www.netmaking.no/

Netmaking er et lite webutviklingsselskap spesialisert på levering av e-handel og nettløsninger basert på open source plattformen eZ Publish.

Les hele »
Nettpilot Nickolass Jensen

Nettpilot Nickolass Jensen

Type: Byrå/konsulenttjenester

Kjernekompetanse: Google Adwords, Internettmarkedsføring, internettstrategi, Måling og webanalyse, outsourcing, Prosjektledelse, Rådgivning, Sosiale medier, Søkemotoroptimalisering (SEO), Søkemotorannonsering (PPC), Søkemotormarkedsføring (SEM), Konverteringsoptimalisering, SEO, WordPress, ekspertevaluering, e-handel, søkemotoroptimalisering, google analytics, Adferdsbasert internett annonsering: Demographic Targeting - Behavioral Targeting - Contextual Targeting - Geographic Targeting - Retargeting, ppc, Analyse, Performance Marketing, publiseringsløsninger, Software utvikling

Sted: Oppland

Web: http://www.nettpilot.no/

Nettpilot jobber helst med klienter som ser fordelene i kjappe beslutningsprosesser, nærhet til kundene og mulighetene for raske endringer og tilpasninger som et lite firma gir.

Vi trives med varierte oppgaver, store som små, kompliserte eller enkle. Vi er trygge på vår kompetanse og forsøker så godt som mulig å ikke love mer enn vi kan holde.

Vi tilbyr digitale markedsføringstjenester til bedrifter og organisasjoner som ønsker å kunne ferdes trygt og effektivt på internett, i sosiale medier og i søkemotorer.

Vi er vant til å være den første eksterne bedriftskonsulent for våre kunder, og har samtidig spesialkunnskap som kan ta over når marketingavdelingen ønsker økt digital kompetanse.

Kernekompetanser:

Vi holder til på Jevnaker og trives med kunder som bor i utkanten og omegnen av Oslo. Nickolass, som er SEO rådgiver, Adwords profesjonell og Webanalytiker. er ikke redd for å starte bilen og kjøre til Gjøvik, Drammen eller Ski for den hyggelig workshop.

Ta kontakt her.

Les hele »
nxt oslo reklamebyrå

nxt oslo reklamebyrå

Type: Full service

Kjernekompetanse: Reklame, 1-til-1 kommunikasjon, Internettmarkedsføring, internettstrategi, print, edm, e-handel, E-post dialogmarkedsføring , Adferdsbasert internett annonsering: Demographic Targeting - Behavioral Targeting - Contextual Targeting - Geographic Targeting - Retargeting, CMS, Dialogmarkedsføring, Flash, Google Adwords, Grafisk design, Grafisk, Kampanjer, kampanjesites, SEO, SEM, Søkemotormarkedsføring (SEM), tekst, tekst for Internett og print

Sted: Oslo

Web: www.nxt.no

nxt oslo reklamebyrå er Norges mest resultatorienterte reklamebyrå. Det betyr at vi skaper kommunikasjon som gir kunden lønnsomhet, enten direkte eller på kortest mulig tid.

Med en så tydelig resultatorientert filosofi er det klart at vi er spesielt opptatt av 1:1-markedsføring, enten det er digitalt eller på print. Aller helst jobber vi med integrerte kanaler hvor vi henter det beste fra begge verdener.

I 2012 kjøpte vi digitalbyrået a2n, slik at vi kan løse enda flere digitale utfordringer i eget hus. a2n leverer alt fra komplette nettsteder for web og mobil til kampanjesider, aktiviteter i sosiale medier, webannonsering og SEO/SEM.

Les hele »
Trygg Netthandel AS

Trygg Netthandel AS

Type: Teknisk tilbyder

Kjernekompetanse: Nettbutikkløsninger, e-handel, netthandel, webdesign, webhosting, publiseringsløsninger, Design, Grafisk design, webshop

Sted: Vestfold

Web: http://www.tryggnett.no/

Trygg Netthandel AS har spesialisert seg på netthandelsløsninger for små og mellomstore bedrifter. Vår teknologi er bygd på ElasticPaths plattform, som er en verdensledende aktør innen e-handel.

Vår visjon er at alle kunder, uansett it-kunnskaper, kan ha suksess innen netthandel gjennom velprøvde og brukervennlige løsninger.

Trygg Netthandel var den første i Norge til å etablere et virtuelt kjøpesenter på nett, hvor flere ulike butikker ligger under samme tak(se plenti.no). Plenti.no gjør at vi i tillegg til å tilby frittstående nettbutikker, også har muligheter til å tilby kunder i alle størrelser en markedskanal. Har man flere nettbutikker hos oss, kan alt styres fra samme kontrollpanel.

Les hele »
VZT

VZT

Type: Full service

Kjernekompetanse: CMS, eZ Publish, publiseringsløsninger, Nettbutikkløsninger, e-handel, Webutvikling, systemutvikling, Web Design, Open source

Sted: Vestfold

Web: http://www.vzt.no

VZT er et full-service internettselskap. Våre ansatte og partnere har alle flere års erfaring med utvikling og design rettet mot internett. Vi garanterer høyeste kvalitet på våre leveranser, vi følger siste standarder for web, vi leverer etter planen og i følge budsjett.

Les hele »
WebOn AS

WebOn AS

Type: Teknisk utvikling

Kjernekompetanse: e-handel, webshop, netthandel, webkatalog, trykt katalog, katalogbygger, produktdatabase, pim, Integrasjon, Webanalyse, google analytics, Design

Sted: Vestfold

Web: www.webon.no

WebOn ble etablert i 1995 og har et av Norges største kompetansemiljø på e-handel og Product Information Management (PIM). Våre løsninger bidrar til økt e-handelsandel, økt konvertering, økt salg, redusert ”time to market”, reduserte kostnader og forenkling av tidkrevende og kostbare interne prosesser. Blant våre kunder er COOP, Telenor Telehuset, Telenor, Spaceworld, Samlerhuset, Norengros og Wittusen & Jensen.

Les hele »
  • RSS