Gi oss tilbakemelding
image description

SELVBETJENT BANNERANNONSERING GA FULLT HUS

Morten Ramm og Publicom AS klarte det utrolige: Å selge ut Oslo Spektrum. Publicom som stod for salget av billettene benyttet i stor grad selvbetjent bannerannonsering for å nå målet.

-        Selvbetjent annonsering gir oss større kontroll og mer fleksibilitet, samtidig som det er kostnadseffektivt, sier Trine Landsverk i Publicom. Gjennom løsningen EasyAd, som blant annet ligger på Dagbladet.no og VG.no, har vi solgt ca. 60 % av billettene til showet med Ramm, sier hun. Vi ville ikke satt opp show 2 om det ikke var for denne muligheten.

Annonsesystemet EasyAd tilbyr selvbetjent løsning hos sentrale medier i Skandinavia som Dagbladet.no, VG.no, Finn.no, A-pressen, Blocket.se, Ekstrabladet.dk med flere. EasyAd sørger for at nettstedene kan tilby gode annonseprodukter til små og mellomstore annonsører, og da meget effektivt konvertere kunden over i online kanaler på en smidig måte.

- Vi er svært tilfreds med selvbetjent bannerannonsering på VG.no og Dagbladet.no, sier Trine Landsverk i Publicom. For oss har det vært viktig å kunne bytte ut annonser løpende, være godt eksponert over tid, samt enkelt kunne måle effekt. Vi har fått verdifull innsikt og kontroll, og vi vil helt klart benytte oss av denne muligheten videre, avslutter hun.

- EasyAd skaper flere digitale markedssjefer, og markedet for selvbetjent bannerannonsering er i betydelig vekst og vil vokse kraftig de nærmeste årene, sier Odd Ekerhovd, partneransvarlig i Duplo Media som står bak løsningen EasyAd. Vi ekspanderer nå i flere geografiske markeder, samtidig som løsningen blir enda mer dynamisk. Vi tror vi bare har sett toppen av isfjellet når det gjelder automatisering av display-annonsering.

KOMMENTARER (0)Følg kommentarer på: