Gi oss tilbakemelding
image description

Try/Apt beste byrå på Gulltaggen 2010

Try/Apt ble årets store vinner på Gulltaggen 2010. Foran et usedvanlig feststemt publikum kunne de innkassere hele fem gull, to sølv, tre bronse, og fire diplomer. Byrået innkasserte hele fire gull for lanseringen av Jo Nesbøs siste bok, Savnet: Harry Hole. Konstellasjonen Try/Apt ble derved det klart mestvinnende byrået under årets interaktive reklamekonkurranse.

 

Konstellasjonen Try/Apt ble derved det klart mestvinnende byrået under årets interaktive reklamekonkurranse. 1200 deltakere hadde funnet veien til Gulltaggens prisutdeling som var den 12. i rekken. 3 dager med workshops, konferanse og Gulltaggen after dark ble rundet av med en festmiddag og prisutdeling i Oslos storstue - Oslo Spektrum.  I alt deltok over 1980 personer på arets Gulltagg.

Se alle vinnerne her!

Try/Apt vant gull i noen av de gjeveste kategoriene, Beste nettkampanje samfunnsinformasjon, Beste dialog, Beste nettkampanje, Beste integrerte kampanje og Årets Gulltagg.

Daglig leder i INMA som står bak Gulltaggen er mektig imponert over byråets innsats;
"Vi ser at Try/Apt leverer gjennomgående fantastiske kampanjer, både på ide, håndverk og implementering. Vi i Gulltaggen soler oss i glansen sammen med Norges definitive beste byrå for øyeblikket - Gratulerer med seieren."

Dist Creative ble en god nr to med gull for Åpen Klasse/Innovative ideas og Beste sosiale kommunikasjonsstrategi. Sistnevnte er en helt ny kategori av året og Dist vant gullet sammen med Sermo Consulting for NetCom.

Hvordan stemte årets jury - se alle vinnerne her

Andre gullvinnere var Anti for Beste nettsted, Kvasir for Beste informasjonsnettsted/tjeneste, Jimmy Royal  fikk gull for NetComs webshop i kategorien Beste e-handelsnettsted.  Beste mobil løsning gikk til Gule sider og Agens for sin applikasjon, Gule Sider Live, mens beste nettannonse gikk til Kitchen for deres annonser for Oljenorge 40 år.

I Strategikategoriene var det Opera som gikk helt til topps med sin internettstrategi, mens Thon Hotels og IUM tok gullet i søk kategorien.  

De Nordiske kategoriene, Beste elevarbeid og Best digital campaign, Nordic challenge gikk til henholdsvis Torkild Jarnholt og Julian Hagemann fra Westerdals  og det Svenske byrået Farfar som tok hjem gullet med jobben " The World's Biggest Signpost" for Nokia.

Helge Tennø fikk tildelt årets Ærespris på Gulltaggen 2010. Juryen trekker frem at Tennø kjennetegnes ikke bare av et brennende engasjement for sitt fag, men også av sin ekstreme vilje til å dele sin kunnskap med andre.

Se bildene fra Gulltaggen

Se den fullstendige byråoversikten på gulltaggen.no

Detaljene og presentasjon av alle jobbene finner du på gulltaggen.no

 

KOMMENTARER (0)Følg kommentarer på: