Gi oss tilbakemelding
image description

Terra på banen igjen

Terra er tilbake på banen etter mediestormen i 2007. Flere merkevareeksperter spådde dengang finanshusets bortgang, men Terra kan i dag fortelle at de overlevde og er nå ute med første reklameoffensiv på tre år. Bak kampanjen står Schjærven Reklamebyrå.Før eller siden trenger du en bank som har tro på deg.

Slik lyder budskapet når Terra er tilbake med reklamefilm. Tre år har gått, og Terra har i dag 730.000 kunder, som attpåtil er blant landets mest fornøyde. Hvorfor det, mon tro?

«Svaret er enkelt når man kjenner det. Terras kunder er sparebankkunder. I en lokal sparebank er du ikke bare et nummer i rekken, du møter en bank på sitt mest menneskelige».

Beitostølens store sønn

- I samarbeid med Terra fant vi Steinar Hovi, mannen som begynte med to par ski og bygde Beitostølen til et av Norges mest populære vintersportssted. Hans historie står som et eksempel på hva lokale sparebanker har vært med på å bygge opp, gjennom å kjenne sine kunder – og ha tro på dem.  Vi ønsket oss en ærlig kampanje, forteller konsulent Håkon Preus i Schjærven Reklamebyrå.

Kampanjen er i gang og vil fortsette utover høsten og vinteren. Den består av filmer, annonser, nettaktiviteter og en rekke lokale kampanjer.

Involverte i kampanjen:
Konsulenter: Håkon Preus og Marius Damsleth
Kreativt team: Morten Kristiansen og Karl Nystøyl
Prosjektleder: Carmita Carlsson
Ansvarlige hos Terra: Harald Reigstad og Vibeke Rike Holmann
Regi: Hans Petter Moland
Produsent: Mone Mikkelse

RELATERTE ARTIKLER

  • Sporløst forsvunnet flaskepost vant Sølvtaggen
    av Redaksjonen , (20.08.13)
  • Nye McCann-analyser gir mer treffsikker markedsføring
    av Redaksjonen , (16.08.13)
  • INMA-studietur til New York
    av Redaksjonen , (09.08.13)
KOMMENTARER (0)Følg kommentarer på: