Gi oss tilbakemelding
image description

NY FRIST Bidragspåmelding: 6. mars 23:59

Gulltaggen, Norges mest prestisjefylte reklamekonkurranse, er åpen for påmelding av bidrag. Årets konkurranse har 19 kategorier innenfor Destinasjon, Strategi, Markedskommunikasjon/kampanjer, samt 7 hederspriser. For å gjøre bidragspåmeldingen enklere, tar vi i år imot spørsmål på INMA sin Facebook-wall om påmeldinger, kriterier og hva som skal meldes på hvor. Gulltaggen er i år større enn noen gang, og alle prisene deles ut den 14. april.

Siste frist for påmelding av bidrag er den 04. mars. MELD PÅ BIDRAG HER

helge_tenno_120_150Årets jurygeneral Helge Tennø uttaler følgende om konkurransen:
- Å vinne Gulltaggen er en av de viktigste utmerkelsene for markedskommunikasjon i Norge. Det betyr ikke bare heder og ære, det betyr at Norges fremste kommunikasjonseksperter har vurdert din jobb som den sterkeste, smarteste, beste og mest leveransekraftige av alle bidrag som har vært meldt på fra hele Norge og Norden. Dette er ikke en pris for å ha på hylla, dette er en kvalitetsutmerkelse som viser beundring fra konkurrenter og en samlet kommunikasjonsbransje.

Det koster kr 1890,- pr. bidrag for de 6 første bidragene/kategoriene. For påfølgende påmeldinger koster det kr 990,- pr bidrag/kategori.  For kategoriene Beste Nordiske elevarbeid samt Nordic Challenge 2011 er det gratis å melde på bidrag.

Alle påmeldte bidrag er automatisk påmeldt til publikumsprisen "Folkets pris / Publikumsprisen 2011”.

Helge Tennø forteller følgende om årets kategorier: – Årets kategorier er en del av den konstante videreutviklingen som Gulltaggen er i. En kan aldri sitte stille så lenge teknologien og anvendelsen av den utvider og videreutvikler seg. Vi har i år forsøkt å flytte noen kategorier, som mobil, hentet inn noen nye, som spill, og tester ut noen som er mer uventede, slik som beste håndverk, forteller han.
Han fortsetter:
– Samtidig kommer vi til å være mye mer fokusert på måloppnåelse i år. Alle prisene krever relevante suksesskriterier. Vi er selvfølgelig i den sammenheng åpne for hva merkevarer har som mål med sine markedsstrategier, men det som er viktig er at jobbene leverer på disse. Det er en del av det kvalitetsstempelet som Gulltaggen står for.

Se alle kategoriene her

Gulltaggen har over de siste 13 årene blitt et av Norges og Nordens største markeds- og kommunikasjons arrangement, og den desidert beste arenaen for kompetanse- og kunnskapsdeling og nettverksbygging for alle som jobber med digital markedsføring, kommunikasjon, kreativitet, innovasjon og ledelse.

Under Gulltaggen 2010, fikk 1900 deltakere en fantastisk opplevelse. Programmet for Gulltaggen 2011 har aldri vært så bredt og vil tilfredsstille de fleste kunnskapsnivåer innen interaktiv markedsføring og kommunikasjon.            

RELATERTE ARTIKLER

  • Se alle vinnerne i årets Gulltaggen
    av Redaksjonen , (30.04.13)
  • Disse kjemper om Årets Sølvtagg
    av Redaksjonen , (22.03.13)
  • Obamas menn til Gulltaggen
    av Redaksjonen , (28.02.13)
KOMMENTARER (0)Følg kommentarer på: